Grup de Criança

GRUP DE CRIANÇA A LA NATURA D’ARRELS

QUÈ ÉS?

És un espai de trobada a la natura íntim i càlid on mares i pares poden donar-se suport, fer-se forts, desfogar-se, aprendre i desaprendre tot compartint experiències.

A QUI VA DIRIGIT

A famílies interessades en un espai respectuós de reflexió sobre la criança i l’educació de les seves filles i fills, així com en un ambient càlid de suport mutu i complicitat amb d’altres famílies mentre els infants gaudeixen d’un entorn natural per acollir la seva necessitat de joc.

OBJECTIUS

  • Gaudir d’un ambient distès i agradable amb les nenes i els nens.
  • Compartir i reflexionar sobre la cura, l’educació i la criança dels nostres fills i les nostres filles.

PROCÉS DE VINCULACIÓ

Sessió de prova: la família interessada pot assistir el primer dia per conèixer l’espai i la dinàmica que s’hi genera, sense necessitat de formalitzar la inscripció.

Inscripció: per participar d’aquest espai, cada família interessada ha de pagar una quota mensual de 35 euros.

FAMÍLIES AMB INFANTS DE 0 A 2 ANYS

Horari: 10:30h a 12h (dijous o divendres, encara a concretar pel grup)
Freqüència: setmanal
Lloc: Espai Arrels Escola Bosc
Format. Durant els primers 30 minuts les famílies exploren l’espai i el bosc, i comparteixen espontàniament amb d’altres adultes i infants. A la segona part de la sessió, les persones adultes i les dinamitzadores es reuneixen per reflexionar sobre un tema concret, que es planteja prèviament segons una programació (elaborada amb assumptes que sorgeixen de les inquietuds i interessos de les famílies que formen el grup). La conversa es construeix entre tothom. Malgrat que seguim un tema, els emergents de les famílies (situacions, emocions de l’aquí i ara que les inquietin), tenen sempre prioritat.

DINAMITZEN I ACOMPANYEN

  • Laura Cecília, mare de 2 nenes, acompanyant i coordinadora pedagògica a Arrels Escola Bosc. Mestra en primera infància i pedagogia terapèutica, psicomotricista (Acouturier), formada en Escoles Bosc, pedagogies actives i criança respectuosa.
  • Silvia Ortega, mare d’un petit de l’escola bosc. Mare de dia i mestra Waldorf.

*Puntualment podem convidar en alguna sessió a altres professionals d’aquest àmbit.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Les famílies interessades poden posar-se en contacte a través del nostre correu electrònic: arrelsescolabosc@gmail.com, i els farem arribar el full d’inscripció.